Coaching

Loopbaancoaching:
Is dit wel wat ik wil? Past deze baan wel bij mij? Wat wil ik nu echt? Ik wil graag verder groeien in mijn loopbaan, maar het lukt niet.

Tijdens je werk kun je tegen deze vragen aanlopen. We inventariseren jouw voorkeuren aan de hand van de JTI en je krijgt uitleg wat dit nou voor jouw specifieke situatie betekent. Daarna zetten wij jouw doelen op een rij en maken een plan van aanpak waar je actief mee aan de slag kan.

Je kunt kiezen voor een coachtraject van 8 sessies of voor losse sessies.

Personal coaching:
Je loopt telkens tegen hetzelfde probleem op of loopt vast in je persoonlijke leven. Soms is het een goed idee een onafhankelijk persoon als spiegel en klankbord te gebruiken om zo jouw patronen inzichtelijk te maken. Het gaat er niet om het veranderen om het veranderen. Het gaat erom om effectiever en gelukkiger in het leven te staan.

Je kunt kiezen voor een coachtraject van 8 sessies of voor losse sessies.

The source of all creation is pure consciousness . . . pure potentiality seeking expression from the unmanifest to the manifest. And when we realize that our true Self is one of pure potentiality, we align with the power that manifests everything in nature. Deepak Chopra –