De nummer 1 cruciale taalfout die professionals maken en hun success daardoor belemmeren.

Af en toe kom ik bij elkaar om met een groepje dames te sparen over privé- en zakelijke uitdagingen. Een van de dames zei … “Eigenlijk wil ik niet meer met klanten werken die een product hebben waar ik niet achtersta. Zoals bier of sigaretten. Maar eigenlijk alleen met klanten die duurzame producten produceren.”

En opeens viel het kwartje bij mij. Deze dame doet een van de vijf energetische wetten principes geweld aan. Not such a good idea.

Als iemand het woord eigenlijk gebruikt, is dat een signaal dat de ziel praat en dien je heel erg goed te gaan opletten.

Huh? Beetje vaag Sandra. Wat bedoel je precies hoor ik je denken. Dat leg ik je uit.

Waarom gebruikte deze dame “eigenlijk”? Ze weet prima wat ze wil en welke klanten ze wil. Het woord “eigenlijk” fungeert als een soort alarmbel. Het wijst op hetgene wat je ECHT wil. En in de zin hierboven ook heel duidelijk wat je NIET wil. Door het woord eigenlijk toe te voegen, zwak je jezelf en wat je wilt af.

Vergelijk de volgende zinnen eens

1. Eigenlijk wil ik niet meer met klanten werken die een product hebben waar ik niet achtersta. Zoals bier of sigaretten. Maar eigenlijk alleen met klanten die duurzame producten produceren.”

OF

2. Ik wil werken met klanten die duurzame producten produceren.

Energetisch gezien zal zij veel meer klanten gaan aantrekken als ze zin 2) gaat gebruiken. Waarom? Ze zal dan veel helderder zijn in haar communicatie naar potentiele klanten, ook naar klanten die niet binnen haar wens vallen, en het allerbelangrijkst. Ze is dan 100% helder over haar intentie en het universum zal dit oppikken en haar energetisch gaan helpen om juist DIE klanten aan te trekken.

Dit werkt niet alleen bij klanten, maar bij alles in het leven; het is een universele wet. Het woord zegt het al.

Vier dingen die je meteen wilt doen (en laten), als je jezelf het woord eigenlijk hoort zeggen.

1. Je zegt de zin nogmaals en schrapt het woord eigenlijk.
2. Als de zin een negatie bevat – bijvoorbeeld een niet of een geen-> benadruk wat je WEL wil. Het universum snapt niet of geen niet en gaat dan aan de slag met hetgene wat je echt niet wilt! (en dat wil je echt niet – you snap?)
3. Zet de zin in de tegenwoordige tijd en zeg hem elke dag hardop voor jezelf.
4. Laat het resultaat los en laat het universum het werk doen.

Voorbeeld.
Ik wil eigenlijk geen sigaretten meer roken, maar gezond leven
1. ik wil geen sigaretten meer roken, maar gezond leven
2. ik wil gezond leven
3. IK LEEF GEZOND (lekker hardop gezegd!).
4. Doorgaan met waarmee je bezig bent en present blijven.

Op die manier zet je je intentie stevig neer en stuur je energetisch de juiste boodschap het universum in.

Let er maar eens op….
Hoe vaak gebruik jij eigenlijk?
Hoe vaak hoor je het iemand anders zeggen?

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.
Deel ze gerust in de besloten Facebookgroep van Project-Energy.

Wil je meer leren over deze energetische wetten?
Wil je….
 Aantrekken in het leven wat je eigenlijk echt wilt (haha geintje!)
 In overvloed leven?
 Niet meer achter dingen aan hoeven te rennen, maar moeiteloos leven?
 Helderheid, focus, ontspanning en plezier?
 Tools hoe je weer in de flow geraakt – als je er uit was? En te blijven?

Ik organiseer in het voorjaar van 2017 een basistraining over deze vijf energetische wetten, en je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!
Na de training heb je al een ton aan info waar je direct mee aan de slag kunt 

Meer info over Project-Energy?
Stuur gerust een e-mail naar Sandra@project-energy.nl , dan hou ik je op de hoogte.

Mijn site www.project-energy.nl gaat zo snel mogelijk live … en daar werken we hard aan. Uiteraard projectmatig, en energetisch 😉

En… als jij mij een e-mailtje stuurt, zorg ik er meteen voor dat je (het) gratis kadootje(s) krijgt bij de lancering. Want ik geef je graag een voorsprong.

Wishing you an energetic day!
X
Sandra