De drie grootste valkuilen als je echt iets HEEL graag wilt.

Er waren drie grote valkuilen in het proces om mijn website snel live te krijgen. Na zeven maanden had ik nog niets.

Ik deel deze valkuilen graag met je, want ik wil niet dat jij er in valt.
Lees dus verder als je geen tijd en geld wilt verspillen. En… wilt weten wat je WEL kunt doen.

Valkuil nummer 1: het voelde niet goed vanaf het begin.
Eigenlijk voelde de websitepartij vanaf het begin al niet goed aan. Waar merkte ik dat aan?

Als ik met ze sprak, daalde mijn energie. Als ik over ze sprak, daalde mijn energie. Als ik over mijn website sprak, daalde mijn energie…
Mijn bewustzijn vernauwde zich. Klinkt misschien wat vaag, maar om dit heel concreet te maken:

Stel je bij elk groot besluit de vraag:
Voelt dit licht of voelt dit zwaar?

Als het zwaar voelt -> niet doen.
Als het licht voelt -> goede keuze. Ik merk het aan.. ooeoohohogg ik krijg allemaal vlinders in mijn buik van blijheid.
Eigenlijk voelde het meteen zwaar. Had ik daar dus beter naar moeten luisteren. Maar ja, ik wilde zo graag…

Valkuil nummer 2: ik liep leeg en laadde niet meer op.

Doordat die website telkens op de achtergrond speelde (met alle frustraties van dien), ging ik ook nog eens aan andere zaken “trekken”. Met “trekken” bedoel ik: erachter aan hollen, veel bellen en mailen, druk uitoefenen. Mijn andere projecten liepen opeens ook niet meer zo lekker en ikzelf? Ik liep leeg. Net een ballon. Ppfft, plop.

Wat ik heb gedaan: take a break! Mijn lieve vriendin Margareth van ‘t Wout bood mij tijdens het Koningsweekend aan te chillen bij haar thuis. Ik heb geslapen tot in de middag en we hebben vooral gelummeld. Hierdoor laadde ik weer op en kon ik dingen van een afstandje bekijken . Wat gebeurt hier? Wil ik dit? Hoe wil ik het dan?

Besluit: ik wil en andere websitebouwer EN ik ga eerst mijn eigen energie opbouwen.

Als je eigen energie door iets naar beneden gaat; laad dan op!

Zorg ervoor dat je een lijstje maakt met allerlei dingen of niet-dingen waardoor je je energie opbouwt.

Op mijn lijstje bijvoorbeeld:

- met vriendinnen een weekend chillen
- of heel lang slapen. Mensen wat kan ik slapen!
- Wandelen in het bos
- Een kind een boek voorlezen
- Een vriendin helpen in de tuin.
- Een lachfilm huren

Maak je lijst wanneer je lekker in je vel zit. En pak hem erbij als je even low zit.
Of nog beter: hang je lijstje ergens op in het zicht – vul deze af en toe aan – en DOE die dingen op dat lijstje ook ECHT . No excuse. You ARE your energy. NO Energy = NO YOU.

Valkuil nummer 3: mijn intentie was niet duidelijk genoeg.

De grootste fout van alles.
Ik wilde een site. Dacht ik. Maar eigenlijk wilde ik een websitebouwer die niet alleen een site bouwt, maar mij ook ontzorgt, met mij meedenkt, met mij wilde co-creëren om samen wat prachtigst neer te zetten, en ook een langere relatie met deze mensen. Mijn eerste websitebouwer was alleen maar gewoon goedkoop. Er was geen relatie. Dat kan prima zijn voor anderen, maar was niet goed voor mij.

De grootste fout was dus dat mijn intentie niet concreet en duidelijk genoeg was EN dat er niet genoeg energie achter zat. Ik was net een kapot Duracelkonijntje en liep maar te trekken aan iets wat ik niet echt wilde. (met mijn drum bom bom bom )
En al mijn andere projecten liepen daardoor ook niet goed.

Dus: wees kristalhelder in je intentie en zet de juiste energie daarachter!

Huh ja, hoor ik je denken. Hoe dan Sandra?

Tijdens mijn chilltime met Margareth vertelde zij mij over de Sirius-Energie Methode. Hiermee kan je nog sneller je intenties manifesteren. Een maand of wat geleden heb ik een Sirius-sessie bijgewoond. Ik vertrouw Margareth en dacht; ach ik ga wel, in ieder geval een chillmiddagje.

En wat gebeurde er daarna?
- de perfecte websitebouwers kwamen op mijn pad. Ik trok er niet aan; ze waren er “opeens”’;
- dat lastige project kwam in een stroomversnelling;
- ik wilde een praatje geven over mijn robot-project. De intentie zette ik op donderdagochtend neer middels de Sirius-Energie Methode; donderdagavond werd ik tijdens een borrel gevraagd voor een praatje op een innovatie-symposium;
- Ik zette de intentie neer voor een langdurig contract met mijn huidige opdrachtgever. Ik tekende afgelopen maand een gigantisch mooi contract met een van mijn fijnste klanten en mag hele leuke dingen gaan doen (woop!);
- En ik bruis weer van energie!!!

Als je ook kennis wilt maken met Sirius-energie en je wilt ook je intenties neerzetten zodat ze zich sneller manifesteren, dan nodig ik je van harte uit om op 11 juni een Sirius-sessie bij te wonen.

Klik hier meer info over de Sirius-sessie van zondag 11 juni. Ja, een facebooklink, mijn pagina is nog niet live joepie!! 😉
Joepie want anders had ik niet van SEM gehoord 😀

Je kunt je opgeven bij Margareth of bij mij via sandra@project -energy.nl
Als je wilt, kun je meteen een intentie meesturen. Ik kan dan al energetisch aan de slag hiermee… Ik vertel je die middag er meer over.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
En natuurlijk kan je iemand meenemen die je dit ook gunt.

Hoop je te zien!
X
Sandra